Take 6

Gjenhør med acapella-favoritter i Domkirka!

Molde Domkirke

Endelig kommer a-capellagruppen Take 6 tilbake til Molde! Med røtter i gospel, jazz, doo-wop og rythm and blues har gruppen slipt seg frem til sett helt særegne og lett gjenkjennelige uttrykk.

Gruppen, som har holdt det gående siden 1987 har for lengst lagt hele verden for sine føtter, og turnerer stadig flittig. I tillegg har artister som Ella Fitzgerald, Ray Charles, k.d. Lang og Branford Marsalis benyttet seg av deres musikalske kvalitet og særpreg på konserter og plateinnspillinger.
De amerikanske verdensstjernene og Moldepublikummet har et varmt og hjertelig forhold etter flere begeistrede og utsolgte konsert-møter på festivalen gjennom de siste ti-årene. Take 6 er rett og slett den mest prisbelønnede vokalgruppen i historien og har vunnet Grammypriser hele ti ganger. Deres ferskeste album «Iconic» kom i mai og gikk rett inn på førsteplass på Billboards jazzliste.
Vi gleder oss til et nytt møte med denne unike gruppen som i sitt fjerde tiår fortsatt er på topp! Vårt tips er at denne konserten blir raskt utsolgt!

Lekent og fengende Michael Jackson i acapellaversjon:

Følg artisten på sosiale medier: take6.com