Generell billett og arenainformasjon

Fra 2019 vil Moldejazz bruke Hoopla som billettsystem.
Kjøp billett digitalt på våre nettsider eller gjennom App-en. Billettene fås tilsendt både på e-post og sms.
Billettsalg under festivaluka: Jazzbutikkens salgstelt i Storgata (ved Ark Dahl)

VI OPPFORDRER ALLE TIL Å KJØPE BILLETTER DIGITALT - OG HA BILLETTEN KLAR TIL SCANNING VED INNGANG

Kontakt Hoopla om du trenger hjelp eller har spørsmål:
support@hoopla.no +47 22 55 21 00

Kulturrabatt for Ungdom er tilgjengelig til alle konserter bortsett fra i Alexandraparken: Gjelder ungdom fra 15-20 år og er ei ordning i regi av Møre og Romsdal Fylkeskommune. Rabatten er personlig og hver enkelt ungdom får derfor bare kjøpe én billett.
Alle med Kulturrabatt-billett må vise legitimasjon ved inngang til konsertsted.

18 års aldersgrense i Alexandraparken kveld/natt, samt nattkonsertene på Plassen.
20 års aldersgrense i Kikkans Hall fra 23:00.

TILGJENGELIGHET
Egne rullestolbilletter selges til alle arrangement. Vær tidlig ute dersom du har behov for assistanse, og kontakt vårt vertskap på spillestedet.

Ledsager: Gjelder kun til de med gyldig ledsagerbevis. Bevis må vises ved inngang til konsertsted. Kontakt support@hoopla.no / ring Hoopla på +47 22 55 21 00, eller send e-post til post@moldejazz.no for å få nødvendig kampanjekode for kjøp av ledsagerbillett på nett.
Har du behov for assistanse, møt tidlig og ta kontakt med vårt vertskap på spillestedet. Vi bistår gjerne med å lede til plass, og forklarer letteste vei til toalett, bar og andre fasiliteter. Vi kan dessverre ikke bistå med hjelp til toalett mv.
Ta kontakt om du kommer med egen rullestol og ønsker å sitte i denne. Mange av våre spillesteder har egne plasser og det er begrenset antall i normalt saloppsett. Vi vil forsøke så langt det er mulig å finne gode løsninger utover dette så fremt vi vet om det på forhånd. Ring oss, eller send helst en epost til : post@moldejazz.no

Romsdalsmuseet: HC parkering på området Gildehallen, og i nærheten. HC inngang ved Gildehallen. Lett adkomst og god fremkommelighet på arenaen på grusveier. Egen rullestolrampe med god utsikt og tak. HC-toalett ved inngangen. Eget vertskap bistår til, og ved tribunen, ta kontakt ved behov. Rullestoler med ledsager prioriteres på selve tribunen dersom det er fullt. Ellers er det mulig å sitte i rullestol ved siden av og rundt tribunen om en ønsker det. Det er ikke tillatt med egne stoler utover rullestoler på arenaen, og det er begrensninger foran scenen.

Kikkans Hall: Ramper fra fortau inn i teltet og inne i telt. HC-toalett tilgjengelig. Ta kontakt med vertskapet på stedet for spørsmål, ledsaging og ev hjelp opp rampe.

Molde Domkirke: Adkomst via rampe inn kirken rett ved hovedinngangen. Eget HC-toalett i inngangspartiet. Rullestolplasser på endene av seteradene og ved sidene. Ta kontakt med vertskap ved behov for ledsaging eller bistand.

Bjørnsonhuset: Tilrettelagt med HC-sitteplasser, heis, eget HC-toalett. Ingen terskler. Meld ifra om du ønsker å bruke egen rullestol. Ta kontakt med vertskap i inngang for mer informasjon eller ledsaging.

Teatret Vårt: Tilrettelagt med HC-sitteplasser, heis, eget HC-toalett. Ingen terskler. Ta kontakt med vertskap i inngang for mer informasjon eller ledsaging.

Storyville: Tilrettelagt, både fra utendørs og via heis i Plassen. Eget HC toalett i foaje. Ta kontakt med vertskap i inngang for mer informasjon eller ledsaging.

Alexandraparken: Egen HC inngang på vestsiden på kai-nivå (lett bakke ned fra storgata). Eget HC toalett tilgjengelig, ta kontakt med vaktene. Flatt på asfalt i konsert og bar-telt, men noen terskler i form av kabelgater. Mindre fremkommelighet inne på øvre parkområde..

Reknesparken: Mindre fremkommelig terreng for rullestolbrukere, relativt bratt grusvei som fører opp til amfi. Gjennomførbar med el-rullestol for utebruk eller dyttehjelp i manuellstol. Egne plasser for HC på siden av amfi. HC toalett IKKE tilgjengelig. Ta kontakt med vertskap på stedet for spørsmål.

Storgata: Lett atkomst for HC. HC-toalett tilgjengelig i sentrum på Rådhuset, Moldetorget kjøpesenter og hoteller.

Rådsalen : Delvis tilrettelagt. Det er heis fra bakgården, må opp en rampe i 2. etg. Ledsaging tilgjengelig, ta kontakt med vertskap på stedet.Billetten er et verdipapir, tapte billetter erstattes ikke.
Videresalg av billetter til over pålydende pris er ulovlig.
Kjøpte billetter refunderes ikke.
Foto og videoforbud gjelder på alle arrangementer.
Røyking kun tillatt på oppmerkede områder.
Dagspass, ukespass og pass til Romsdalsmuseet må byttes inn i bånd før konsertstart i festivalens Infoskranke på Plassen.
Flasker, drikke, mat, stoler, dyr, alkohol, kamera og paraplyer er forbudt å ta med seg på våre konserter.
Innslipp: 30. min. før konsertstart. Innslipp Romsdalsmuseet: Én time før første konsert starter.

Spillested

Dag

Annet