Utvidet kollektivtilbud under Moldejazz

FRAM vil som tidligere ha et utvida kollektivtilbud under Moldejazz. Det blir ekstra avganger både på dag, kveld og natt.

Flere bussavganger

Det vil være et ekstra tilbud med natt-avganger for rutene 701 til Årølia, 701 til Djupdalen og 702 til Hatlelia via Nordbyen hele uka. I tillegg vil rute 714 til Hjelset/Kleive, 420 til Sølsnes, 510 til Eide/Vevang, 531 til Jendem, Hollingsholm og Malmeskiftet, og rute 532 til Elnesvågen og Bud/Farstad kjøre natt til fredag, lørdag og søndag. Det vil også være ekstra avganger inn til Molde sentrum på kvelden.

Endra kjøremønster i sentrum

På grunn av konsertene i Alexandraparken og at deler av Storgata er stengt, kjører ikke bussene forbi Scandic Hotel Alexandra eller Thon Hotel Moldefjord denne uka. Bussene som kjører fra vest kjører Sandvegen, Øvre veg og Spolertbakken. Bussene som skal vestover kjører Romsdalsgata, Øvre veg og Sandvegen.

Kjøp billett i FRAM-appen eller ombord

Alle bussene med avgang fra sentrum vil starte ved Molde trafikkterminal, og vi ber om at du har billetten i FRAM-appen, reisekortet, bankkortet eller kontantene oppe når du går om bord.

Ekstraavganger med hurtigbåt og ferge

Det vil også være ekstraavganger for hurtigbåten rute 39 Molde-Vestnes på dagtid.

For ferjerutene 30 Solholmen-Mordalsvågen og 31 Aukra-Hollingsholmen vil det være ekstraavganger natt til fredag og lørdag i korrespondanse med bussrute 531

Rutetidene og informasjon om kollektivtilbudet

For rutetidene og informasjon om kollektivtilbudet, bruk reiseplanleggaren på frammr.no, FRAM-appen, ring FRAM Kundesenter på telefon 71 28 01 00 eller besøk Molde trafikkterminal.

Her kan du finne ekstraavgangane under Moldejazz i pdf-format. I tillegg vil dei ordinære avgangane for bussane, hurtigbåten og ferjene køyre.