Moldejazz satser på fortsatt Rabbajazz-suksess!

Etter flere utsolgte konserter i 2018 fortsetter Moldejazz suksess-satsningen på barn og unge med seks nye forestillinger i Kikkans Hall - teltet på Rådhusplassen – i 2019. Konsertserien inneholder flere ulike sjangere og har noe for enhver smak, for både store og små. Her blir det blant annet fortellinger fra Vest-Afrika, Disney-låter, joik, poplåter om pappas pupper og en spennende lydekspedisjon. Moldejazz ønsker barn i alle aldere velkommen til spennende opplevelser i det stemningsfulle teltet!

Shama Shama

I møte med barn har Kouame ei sjelden evne til å engasjere. Han er en formidler av rang, og har hundrevis av skolekonserter for barn og unge bak seg.

En familieforestilling med Kouame Sereba.

Eventyr, sang, dans og musikk fra Vest-Afrika. Multi-instrumentalist og vokalist Kouame synger og forteller eventyr ved hjelp av ulike afrikanske instrumenter. Han inviterer også publikum til å bli med, både med stemme, hender og føtter.

Kouame Sereba har spilt en aktiv rolle i norsk musikkliv i over 30 år, siden han flyttet til Norge fra hjemlandet Elfenbenskysten i Vest-Afrika i 1983. I tillegg til soloprosjekt, samarbeider han med musikere i mange ulike sjangrer, som jazz, folkemusikk, samtidsmusikk, samt moderne afrikansk musikk. Kouame Sereba synger og trakterer flere instrument som djembe (afrikansk tromme), dodo (munnboge), og kalimba (tommelpiano)

Anbefales for barn fra 2 år og oppover.

Barn
Kikkans Hall (Rådhusplassen) 100,- inkl.gebyr
Ordinær
Kikkans Hall (Rådhusplassen) 150,- inkl.gebyr

Swing’it Dixieband

Swing’it Dixieband serverer kjente og kjære Disney-låter forkledd i dixieland og swing og serverer et humoristisk show som passer både for både barn og voksne.

Liker du Disney? Liker du jazz? Da er dette det perfekte showet for deg!

Det blir en tidsreise tilbake til fra Løvenes Konge, Jungelboken, Den Lille Havfrue og Aristokattene i skjønn harmoni med bandets 1920-tallsstil med stråhatter, tversoversløyfer og bukseseler. 
Med en halv million streams på nett har Disney-låtene deres slått an over hele verden, og i 2018 nådde de til semifinalen i Norske Talenter der de spilte Disney-jazz. 

Martin Jarl Velsin - Trompet og vokal, Leif Peter Vilhelm Grahn - Trombone og vokal , Edvard Bondi Knowles - Klarinett , Vebjørn Mamen - Piano, Jonah Hitchens - Banjo og vokal, Håvard Mathisen Tanner - Bass, Håkon Kvam - Trommer 

Passer for barn i alle aldre

Barn
Kikkans Hall (Rådhusplassen) 100,- inkl.gebyr
Ordinær
Kikkans Hall (Rådhusplassen) 150,- inkl.gebyr

Rasmus og Verdens Beste Band

Bandet har en fantastisk formidlingsevne, og de har skapt ett univers med låttekster som barna kjenner seg igjen i. Selv om musikken er laget for barn er dette også en favoritt hos de voksne.

Rasmus og verdens beste band er et kritikerrost og prisbelønnet band fra Trondheim. Bandet har solgt godt over 20 000 barneplater, turnert Norge rundt, laget mengder av barne tv-musikk for NRK SUPER, egen musikal på Trøndelag Teaters hovedscene og moderne barnehiter som «Puppan te pappa» og «Kosinus-sangen».

Erlend Smalås – bass/tuba/sang, Kriss Stemland – piano/dobro/husorgel/sang, Rasmus Rohde – gitar/sangPasser for barn i alle aldre

Barn
Kikkans Hall (Rådhusplassen) 100,- inkl.gebyr
Ordinær
Kikkans Hall (Rådhusplassen) 150,- inkl.gebyr

Arvvas

Raknes med sin raspe stemme og nyskapende krumspring på sin kontrabass er et orkester i seg selv, og sammen med Gaups tradisjonsrike samt innovative joik smelter Arvvas musikk naturlig sammen, som to elver som møtes.

I duoen Arvvas møtes Steinar Raknes og Sara Marielle Gaup gjennom joik og americana, og skaper ny musikk full av energi.

Musikken er vakker, nedstrippet og melodiøs og samtidig spontan og leken. De to musikerne utfyller hverandre gjennom sine motsetninger, - som ild og is lager de balanse, og som varme og kulde skaper lyn og torden.

Sara Marielle Gaup – joik/vokal / Steinar Raknes – kontrabass/vokalPasser for barn i alle aldre

Barn
Kikkans Hall (Rådhusplassen) 100,- inkl.gebyr
Ordinær
Kikkans Hall (Rådhusplassen) 150,- inkl.gebyr

Supersonics

Supersonics er lydoppdagelsesreisende pionerer! Gjennom improvisasjon, supersonisk teknologi og ren viljestyrke, lager Petter, Chris og Ståle halssprekkende musikk – fra det rare til det vakre til det dansbare.

- På lyd-ekspedisjon

Tre musikere leker med lyd; beveger seg gjennom fargepaletter og stilarter, og spiller musikk hvor støy, lyd, melodier, rytmer, og til og med følelser (!), blander seg sammen i improvisert, supersonisk stil.

Petter Frost Fadnes – saksofon, Chris Sharkey bass, Ståle Birkeland – trommer

Anbefales fra 5 år og oppover.

Barn
Kikkans Hall (Rådhusplassen) 100,- inkl.gebyr
Ordinær
Kikkans Hall (Rådhusplassen) 150,- inkl.gebyr

Juno

JUNO er et ungt band med utspring fra den velrennomerte jazzlinja i Trondheim. De har allerede rukket å etablere seg som et solid live-band innenfor den norske musikkscenen.

Dansbare pop-refreng møter riffbaserte grooves og kompleks rytmikk, kombinerer de melodiøse partier og eksperimentelt tonespråk med rap og fengslende improvisasjon.

Den uvanlige besetningen med to vokalister, tenorsaksofon, kontrabass og trommer gir musikken et gjenkjennbart og karakteristisk preg.

Thea Ellingsen Grant – vokal, Malin Dahl Ødegård – vokal, Mona Krogstad – tenorsaksofon, Georgia Wartel Collins – kontrabass, Ingvald Vassbø – trommerAnbefales fra 4 år og oppover.

Barn
Kikkans Hall (Rådhusplassen) 100,- inkl.gebyr
Ordinær
Kikkans Hall (Rådhusplassen) 150,- inkl.gebyr