Utsolgt Håkon Kornstad-konsert flyttes

Konserten med Håkon Kornstad trio i Rådsalen har vært utsolgt lenge. På grunn av stor etterspørsel etter billetter til denne konserten flyttes den fra Rådsalen til Molde Domkirke.

Tidspunktet for konserten, fredag 19. juli kl 14.00, beholdes og billetter kjøpt til Rådsalen vil selvsagt også gjelde i Molde Domkirke.

Med denne flyttingen gir festivalen langt flere muligheten til å oppleve Håkon Kornstads sensasjonelle kombinasjon av operatenor og tenorsaksofon, en stilart han er alene om i verden.
Hans med-musikanter, Frode Haltli på akkordeon og Mats Eilertsen på bass, er også i verdensklasse på sine instrumenter. Med å sette denne konserten opp i Molde Domkirke beholder man også den akustiske settingen som festivalen ønsket å presentere denne konserten i.
Solokonserten med Sigurd Hole blir dermed den eneste konserten i Rådsalen i år. Det blir en fin mulighet til å teste ut denne arenaen som festivalen håper å bruke i større grad i jubileumsåret 2020.

Det er ingen andre konserter på årets festival som vil bli flyttet eller gitt ekstrakonsert. Så langt er konserten med Melody Gardot utsolgt. Den nærmeste til å bli utsolgt er «Klangen av Hoem» - festkonserten for Edvard Hoem lørdag 20. juli, der er det svært få billetter igjen.