Nytt natt-tilbud i Kikkans Hall

Etter at de ordinære kveldskonsertene er ferdig ca kl 22.00 rigges det om i Kikkans Hall for et nytt natt-tilbud fra tirsdag til og med fredag i festivalen.
Dørene vil åpne for det nye tilbudet kl 23.00 og kl 23.30 går det svenske bandet Louisiana Avenue på scenen. De blir det musikalske vertskapet alle dagene.
På restaurant-siden vil Calles Vinbar være åpen med alle rettigheter hvilket tilsier at natt-tilbudet i Kikkans Hall har 20-års aldersgrense.

Louisiana Avenue er bandet som gir karnevals-assosiasjoner på en måte som få andre band klarer.

Uavhengig av tid og sted så tar nimanns-bandet med frontmann og vokalist Pär Stenhammar i spissen deg med til New Orleans og Mardi Gras.
Louisiana Avenue får strålende kritikker for sine live-opptredener i Sverige. Da de tidligere i år feiret utgivelsen av debutplaten «2107 Delachaise» med en konsert på Fasching i Stockholm så utropte like godt det anerkjente jazzmagasinet Lira dem til Sveriges beste live-band!
En ting som er helt spesielt for bandet er at de har med seg døvespråk-utøveren Jamila Ouahid på scenen, noe som ytterligere understreker bandets kommuniserende stil. «Vi står for kjærlighet, samhold og inkludering og syns at dette var en fin måte å vis det på», sier vokalist Stenhammer om bakgrunnen.
Han gleder seg stort til å komme til Molde og lover stor stemning, dans og glede i Kikkans Hall etter midnatt!

Se / hør mer om Louisiana Avenue