Jazz - vorspiel med Ogras 13. juli

Det er blitt en tradisjon at Moldejazz innledes med et «jazz-vorspiel» lørdag før festival på det som nå heter Sparbank1 SMN-scenen i Alexandraparken. «Jazzvorspielet» i år blir en «kortreist» konsert med festivalfavorittene Ogras. For å beskrive musikken må man tenke Irsk balkanrock, ispedd en dose punk og en dæsj Tom Waits.

Ogras

Ogras er bandet som tar deg over balkanske vidder, innom støvete sirkustelt og irske puber. Når bandet inntar Alexandraparken-parken og Sparebank 1 SMN-scenen lørdag 13. juli er det klart for jazzvorspiel som garantert vil sette publikum i stemning foran festivalen!

Jazzvorspiel med fullt liv og trøkk!

Ogras er bandet fra «Næs» med en popularitet som har vokst i takt med antall medlemmer i bandet. De siste årene har bandet opparbeidet seg et liverykte som har gjort dem til en festival-favoritt. Både på Steinkjer-festivalen, Livestock og ikke minst «hjemme» på Raumarock gjorde bandet furore i 2018. Musikaliteten står i sentrum hos dette bandet og de seks medlemmene (tidligere tre) trakterer opptil tolv instrumenter på scenen. For å beskrive musikken må man tenke Irsk balkanrock, ispedd en dose punk og en dæsj Tom Waits. Bandet har hatt en rivende utvikling siden de vant «Øresus» i 2010, i 2017 ga de ut sitt første album «Compadre» og de er på gang med et nytt album.
Med fengende melodier og energiske rytmer blir det alltid liv i publikum når Ogras spiller opp. Det ligger an til et perfekt jazzvorspiel!

Filip Eidsvåg – trommer, Paul Vidar Solåt – vokal og gitar, Knut Peder Voldset - gitar, banjo og munnspill, Thomas Dahle – bass, Pål Elnan – tangenter, mandolin og trompet, og Aleksander Eidsvåg – fiolin.

Alexandraparken (18+ fra 19:00) SpareBank1 SMN-scenen 150,- inkl.gebyr
19.00 Dørene åpner
22.00 Ogras