Madrugada / Gåte / Luke Elliot

Etterlengtet comeback!

Romsdalsmuseet 795,- inkl.gebyr
17.00 Dørene åpner
18.00 Luke Elliot
19.30 Gåte
21.15 Madrugada

Madrugada - Er dette Norgeshistoriens mest etterlengtede musikalske comeback? For mange var bandet intet mindre enn Norges beste band i perioden mellom 1999 og fram til oppløsningen i 2008.

Madrugada signerte sin første platekontrakt sommeren 1998, og debutalbumet «Industrial Silence» som kom året etterpå gikk rett inn på førsteplass på VG-lista. Plata står fortsatt som en av de mest ikoniske norske rockeplatene noensinne. I løpet av sin karrière ga Madrugada ut fem studioplater og innkasserte like mange Spellemann-priser.
I tillegg har Sivert Høyem blitt tildelt Spellemann flere ganger som soloartist. Romsdals Budstikke trillet en 6-er for hans solokonsert på Romsdalsmuseet da han var her i 2014.
Comebacket markerer 20-årsjubileet til debutplata, og det er også bandets opprinnelige trommeslager Jon Lauvland Pettersen som står på scenen sammen med de andre originalmedlemmene Sivert Høyem og Frode Jacobsen. I tillegg er bandet forsterket av Cato Thomassen og Christer Knudsen fra Høyems soloprosjekt.
Hits som «Majesty», «Lift me», «The kids are on high street», «Hands up» og «I love you» har gitt Madrugada fans i alle aldre og i alle lag av befolkningen.
Gjør deg klar til en historisk, nostalgisk og berusende opplevelse på Romsdalsmuseet!

Følg artisten på sosiale medier: madrugada.no

Gåte

Storslått og sjangeroverskridende!

Gåte er et band virkelig uten sidestykke! Søskenparet Sveinung og Gunnhild starta Gåte da Gunnhild var bare 14 år gammel! Med sin mektige og storslåtte blanding av folkemusikk og rock, og ikke minst med Gunnhilds fantastiske og karakteristiske stemme i front, ble «Jygri» fra 2002 en umiddelbar favoritt hos både publikum og anmeldere.

Det ble førsteplass på VG-lista, Spellemann-pris, lange turnéer og Roskilde-konsert. Mer enn 100 000 solgte album seinere tok eventyret slutt i 2005, og nå har storebror brukt mange år på å lokke lillesøster – som endelig sa ja til å lage ny musikk med Gåte. Deres flotte plate «Svevn» kom ut 2. nov 2018 og er et gjenkjennelig Gåte – bare modnere, friskere og om mulig enda sultnere, og live-showet er forrykende!
Dagbladet gir en femmer og sier Gåte låter «like hypnotisk medrivende, pulserende, mektig og intenst som for 14 år siden»! Musikknyheter gir 10/10, Dagsavisen triller også 5-er og fryder seg over et album som er «breddfullt av folkrock, død og vakker fordervelse».

Velkommen tilbake, Gåte!

Følg artisten på sosiale medier:

Luke Elliot

På vei mot noe stort!

Luke Elliot har glimtet og fløyelen vi finner hos Frans Sinatra, det forføreriske vi opplever hos Leonard Cohen, det teatralske hos Nick Cave og det råe fra Tom Waits!

Luke Elliot er opprinnelig fra New Jersey, men er nå på det nærmeste nordmann etter mange og lange opphold i Norge. Det norske publikumet har lagt sin elsk på ham, og et samlet kritikerkorps hyllet hans debutalbum «Dressed for the Occasion». Moldejazz var tidlig ute med å booke ham og han spilte for et begeistret publikum i Alexandraparken i 2016.
Han har nettopp gitt ut singelen «Somebody’s man», med selveste Sivert Høyem som gjestevokalist. Høyem skal opptre med Madrugada senere samme kveld på museet, så hvem vet, kanskje vi får oppleve at de gjør denne duetten sammen. Luke er på gang med nytt materiale som kommer i form av et album til våren. Det kan fort bli hans store gjennombrudd.
Møt opp tidlig denne julikvelden og la deg rive med av Elliots varme og råe stemme i nydelige omgivelser på Romsdalsmuseet!Hør den nye singelen «Somebody`s Man» featuring Sivert Høyem.

Følg artisten på sosiale medier: lukeelliot.com