Louis Cole Big Band / DJ Kappekoff

Den særegne musikken til Cole byr på alt fra drivende elektrojazz til silkemyk vestkystvokal – og det låter like mye future-sonic-funk, som det låter Prince eller Beach Boys.

Alexandraparken (18+ fra 19:00) SpareBank1 SMN-scenen 450,- inkl.gebyr
19.00 Dørene åpner
23.00 Konsertstart Louis Cole Big Band
00.30 DJ Kappekoff

Trommeslager og produsent Louis Cole har de siste årene gjort seg bemerket over hele verden som den ene halvdelen av den elektroniske jazz-duoen KNOWER.

Det siste året har derimot artisten satset mer på sin egen solokarriere, noe som i 2018 resulterte i plata «Time». Den ble utgitt på det svært så respektable plateselskapet Brainfeeder i samarbeid med storheter som blant andre Thundercat og Brad Mehldau.

Når Louis Cole nå gjør konserter med musikken fra denne plata, har han valgt stikk motsatt løsning enn å turnere med bare datamaskin og tangentbrett. Han flesker nemlig til med et fullt storband. Og Coles egen rolle i konsertene er egentlig å gjøre alt. Det er like naturlig å se han lede bandet som å spille tangenter, synge, eller traktere trommene i en heseblesende groove. I følge de som har sett prosjektet live, er dette noe av det sprøeste og kuleste som blir å se på årets program. Her er det med andre ord bare å løse billett, og nyte både musikk og opptreden fra en av de mest innovative artistene på den amerikanske vestkysten.

«A jazz-literate multi-instrumentalist making harmonically complex R&B, Cole can be compared to Jacob Collier» – Uncut (8/10)


Følg artisten på sosiale medier:

DJ Kappekoff

Kappekoff er artistalibiet til Magnus Falkenberg, utdannet jazz-bassist fra NMH. Med en forkjærlighet for gammel disko og jazzfunk, er fellesbetegnelsen for musikken han spiller som DJ dansbare rytmer med et innslag av jazz.

Følg artisten på sosiale medier: