Jazzmeia Horn

A new jazz star is rising!

Billett med matservering
Kikkans Hall (Rådhusplassen) 700,- inkl.gebyr
Billett til kun konsert
Kikkans Hall (Rådhusplassen) 400,- inkl.gebyr

Vokalisten Jazzmeia Horn fra Dallas, Texas er utvilsomt en av de klarest skinnende stjernene på jazz-himmelen for tiden.

Hun overbeviser alle med sin enorme stemme, sin swingende autoritet og en helt rå musikalitet. Det er jazz standard-repertoaret Jazzmeia for det meste beskjeftiger seg med, men hun tar uten blygsel gjerne avstikkere til Steve Wonder, Eryka Badu og spirituell sekstitalls-soul. Hun blir ofte sammenlignet med sangere som Nancy Wilson og Betty Carter, og ikke minst sin store inspirasjonskilde: Sarah Vaughan. Jazzmeia startet sin sangkarriere i koret i menigheten til foreldrene i Dallas, men det var da hun oppdaget Vaughan at gnisten for alvor ble tent og kjærligheten til jazzmusikk begynte å vokse. Hun beskriver selv at det var da hun fikk helt klart mål her i livet: hun ville bli jazzsanger.
I 2013 stakk hun av med en pris i Sarah Vaughan International Jazz Vocal Competition, og i 2015 vant hun Thelonius Monk International Vocal Jazz Competition. Prisene har bare fortsatt å strømme på, og hennes siste album “A Social Call” fra 2018 ble nominert til en Grammy.
Det er med andre ord et "must" å få med seg Jazzmeia Horn i Kikkans Hall 18. juli.Det er to typer billetter til denne konserten - med mat (kreolsk gryte 18:30) og kun konsert (20:00)

"Not only a vocalist, but a musician with big ears, and wisdom beyond her years" -Al Jarreau