Highasakite / Dagny / Lil Halima

Tilbake til Moldejazz som supergruppe!

Romsdalsmuseet 695,- inkl.gebyr
17.00 Dørene åpner
18.00 Lil Halima
19.15 Dagny
21.00 Highasakite

Highasakite har vært borte en stund, og tok seg god tid til å lage musikken til sitt nye album “Uranium Heart”, et album som viser et band som har tatt en mer organisk retning enn på «Camp Echo» (2016)

Det er kanskje mer naturlig å trekke linjene tilbake til gjennombruddsalbumet fra 2014, «Silent Treatment», som lå på VG- lista i over hundre uker. 2014 var også året bandet spilte på Moldejazz første gang, den gang på klubbnatt på Plassen.

At de fortsatt er en av Norges mest populære liveband og at de er tilbake for fullt vitner vårens nylig tilbakelagte turné om. En turné som i slutten av mars ble kronet med nok en utsolgt konsert i Oslo Spektrum. Det er ikke mange norske band har klart å fylle den arenaen flere ganger i løpet av en karriere. Highasakite er en av norsk musikklivs største suksesshistorier det siste tiåret, med skyhøye strømmetall og flittig turnering over store deler av kloden. Kimen til deres suksess springer ut av en usedvanlig sterk katalog med låter, et vanedannende og atmosfærisk lydbilde og en evne til å bevege et stort publikum.

De siste årene har Highasakite spilt på de største scenen og festivalene i Norge. De har vært headlinerne på festivaler som Bergenfest, Øya og UKA, og på internasjonale festivaler som Roskilde (DK), Field Day (AUS) og Glastonbury (UK).
Til Molde kommer de med en spektakulær liveproduksjon og et innøvd og overskuddspreget nytt band. Det er bare å glede seg!

Følg artisten på sosiale medier: highasakite.no

Dagny

Ren popmagi!

Det er ikke mange artister som har like mye utstråling og pop-teft som Dagny. På få år har hun rukket å bli hele landets pop-yndling med sine imponerende liveopptredener og en egen evne til å la hitlåtene komme strømmende på løpende bånd.

I 2016 slapp hun den kritikerroste ep´en “Ultraviolet” som inneholdt de to singlene «Backbeat» og «Fool’s Gold» som begge satt fyr på både dansegulv og hitlister, men det stopper på ingen måte der. Karrieren hennes har bare fortsatt en vei: til himmels. Singelen «Wearing Nothing» ble nominert til Spellemann i kategorien Årets låt i 2017, og «Love You Like That» var på Billboards liste over verdens beste låter samme år. Av Billboard ble hun også trukket frem som en å følge med på i 2018. Singlene «That Feeling When», «Used To You» og megahiten «Drink About» med Seeb har gått sin seiersgang på radio, og sistnevnte har blitt streamet over 60 millioner ganger på Spotify.

Dagny er uten tvil hel ved, og en veldig populær liveartist, med utsolgte turnéer i Europa og USA bak seg. VG har beskrevet henne som «Festens midtpunkt», og musikknyheter.no har skrevet at «Hun har en tilstedeværelse på scenen det er vanskelig å matche, og det gode humøret smitter over på resten av salen».

Dagny er rett og slett en av landets største popartister og helt sjef på scenen!

Følg artisten på sosiale medier: dagnymusic.com

Lil Halima

Urbant stjerneskudd!

Lil Halima blir av stadig flere nevnt som et av de nye norske artisthåpene. Hennes to opptredener på by:larm i 2019 har befestet dette, det har ikke minst også rosende omtale fra selveste Kanye West gjort.

Multitalentet Lillian Halima Anderssen både synger, skriver låter, spiller piano og fiolin, og i tillegg lager hun sine egne platecover. Bardu-jenta har en flerkulturell bakgrunn i det hennes far er Kenya og det var han som introduserte henne for både kenyansk musikk og amerikansk hiphop. Med inspirasjon fra så forskjellige artister som Stevie Wonder, 2Pac, SZA, Noname, Erykah Badu og FKA Twigs har Lil Halima utviklet sin helt egne musikalske stil som oppleves som både original og nyskapende. Det er oppsiktsvekkende for en artist som bare er 20 år gammel.
Sørg for å komme så tidlig på museet 19. juli at du får med deg Lil Halima, det vil du ikke angre på!

Følg artisten på sosiale medier: lilhalima.com