Gregory Porter

Grammy-vinner til åpningskonserten!

Bjørnsonhuset 690,- inkl.gebyr

Den amerikanske sangeren, låtskriveren og skuespilleren Gregory Porter er et verdensnavn. Det er ingen overdrivelse å kalle den doble Grammy-vinneren en av vår tids største jazz-sangere.

Norgesvenn er også en karakteristikk som hyppig blir brukt om den lune amerikaneren. Han har lagt sin elsk på landet vårt, og kjærligheten er uten tvil gjensidig. Hans kraftfulle og smørmyke bariton er breddfull av soul og bringer tankene til artister som Donny Hathaway og Bill Withers, men også til jazzsangeren Nat King Cole, som han tolker på sitt nyeste kritikerroste album "Nat King Cole & Me". Dette albumet ble i 2019 nominert til Grammy i klassen "Best Traditional Pop Vocal Album" hvilket sier litt om hvor bredt denne artisten når ut.

Da han gjestet Moldejazz for første gang i 2015 delte han scene med Robert Plant på Romsdalsmuseet og ble det en kveld for historiebøkene. Nå vender han endelig tilbake, og denne gangen i en mer intim setting i Bjørnsonhuset som blir veldig riktig for hans musikk. Det kommer til å bli rift om billettene til dette som tegner til å bli en perfekt åpningskonsert!

Følg artisten på sosiale medier: gregoryporter.com