Blood, Sweat & Tears/Blues Express/DJ Strangefruit

Legendarisk band avslutter konsertrekka i Alexandraparken!

Alexandraparken (18+ fra 19:00) SpareBank1 SMN-scenen 450,- inkl.gebyr
19.00 Dørene åpner
21.00 Blues Express
23.00 Blood, Sweat & Tears
00.30 DJ Strangefruit

Om det ikke akkurat blir blod, svette og tårer kommer det nok til å koke friskt i et entusiastisk publikum i Alexandraparken når en av de siste femti årenes største band entrer scenen neste sommer.

Legendariske Blood Sweat & Tears har siden oppstarten i New York i 1967 blandet brass, rock, blues og jazz og kokt opp en helt særegen og livgivende musikalsk eliksir. Ni-mannsbandet har skiftet besetningsmedlemmer en rekke ganger, men har i høyeste grad holdt koken og begeistrer stadig nye generasjoner med sin forrykende musikk og storslåtte konserter.

Kommersielt var bandet på topp på sekstitallet og hele søttitallet da flere plater solgte til både gull og multi-platinum og hiter som «Spinning Wheel» og «And When I Die» regjerte både på hitlistene og på dansegulvene. Men etter over femti år med plater og konserter har de en vanvittig låtkatalog å øse fra.
Det kommer til å bli en uforglemmelig kveld i Alexandraparken.

Følg artisten på sosiale medier: bloodsweatandtears.com

Blues Express

Spellemann-nominert med Molde-trommis og Molde-produsent!

Blues Express er et hardtarbeidende bluesband fra Nord-Norge, for tiden er aktuell med sitt nye album «Southside» som ble nominert til Spellemann for 2018 i kategorien Blues. Bandet frontes av blueslegenden Geir «Milkman» Bertheussen fra Senja og har Kåre «Lefty» Amundsen fra Molde på trommer.

GB Blues Express opptrer som Blues Express i kveld i Alexandraparken da Kai Fjellberg inntar rollen som bandets frontmann i Geir Bertheussens fravær. Det vises forøvrig til uttalelse på bandets hjemmeside/facbook- side.

Moldejazz er glad for at konserten på denne måten lar seg gjennomføre."

Den Spellemann-nominerte plata «Southside» er Geir Bertheussen sitt 6. album og tittelen «Soutshide» gjenspeiler sørsida av Senja hvor Geir kommer fra, samt den delen av Chicago hvor Geir sine gamle helter soknet til. Plata har vært ute en stund nå, og har høstet strålende kritikker, blant annet i bransjebladet for Blues i Norge, Blues News. «Southside» er for øvrig også innspilt i Molde med produsent Bjørn Ove Hagset. På låta «Steppin’ Stone medvirker blåserekka Red Hot Horns. Foruten Geir selv og nevnte Amundsen, består Bluesexpressen av Kai «Sugar K» Fjellberg på gitar og vokal, Trond «Boogieman» Hansen på bass og Rune Karlsen på tangenter.
Denne gjengen inklusive blåse-rekke vil være det perfekte forbandet til Blood, Sweat & Tears og sammen med dem skape en stor kveld for blues- , soul- og r’ n’ b-entusiaster i Alexandraparken.

Følg artisten på sosiale medier: geirbertheussenbluesexpress.com

DJ Strangefruit

Pål "Strangefruit" Nyhus er intet mindre enn en norsk DJ-legende, som har vært med å skape det som gjerne kalles arktisk elektronika.

Strangefruit er en av få som har blitt kåret til landets beste DJ, og var i flere år å høre på NRK P3 med eget program på lørdagskveldene. Nå kommer "platespinner numero ono" (sitat: Ballade) til Alexandraparken!

Hamar-gutten Pål fanget tidlig opp impulsene fra New Yorks elektro-post disco og sammen med kameraten Prince Thomas skapte han seg et navn utover 1990-tallet som DJ Strangefruit. Mot slutten av tiåret slo han seg sammen med jazzmusikere som Bugge Wesseltoft og Nils Petter Molvær som ga fruktbare samarbeid, ikke minst med Molvær som han har turnert med helt frem til i dag.