Adam Douglas / DJ Kappekoff

Fjorårets parkenfavoritt kommer tilbake!
Adam Douglas gikk i 2017 fra å være et høyt skattet navn for alle norske musikkelskere med et øre vendt mot soul, funk og blues - til å bli allemannseie da han gikk av med seieren i Stjernekamp på NRK1. Med sin helt utrolige stemme, tydelige tilstedeværelse og sympatiske «nice-guy» fremtoning har han nådd et publikum langt utenfor sjangergrensene.NB! Endring av konserttidspunkt fra tidligere år, konserten starter kl 22:00, dørene åpner kl. 19:00.

Alexandraparken (18+ fra 19:00) SpareBank1 SMN-scenen 450,- inkl.gebyr
19.00 Dørene åpner
22.00 Konsertstart Adam Douglas
23.30 DJ Kappekoff

Han fylte Alexandraparken til randen under fjorårets festival, og herkser ingen tvil om at suksessen vil bli gjentatt når han igjen gjester festivalen og Alexandraparken i juli.

Til årets festival kommer han med et ferskt og kritikerrost album i bagasjen: The Beauty & The Brawn» produsert av stjernegitarist Geir Sundstøl, og ikke minst et godt innspilt band etter heftig turnering det siste året.

Før Stjernekamp hadde Adam Douglas lagt bak seg en omfattende karriere som spente over 17 år som profesjonell utøver på begge sider av Atlanterhavet. Adam er født og oppvokst i Oklahoma, men for tiden bosatt på Hadeland. De norske anmelderne sparte ikke på godordene da hans debutalbum, ”I May Never Learn”, ble sluppet i 2015. Fra samme album hadde han stor suksess med låta "I Once Was An Honest Guy", som blant annet ble listet på NRK P1.
På scenen er den milde mannen fra Oklahoma et fyrverkeri, og vi gleder oss stort til han kommer til SpareBank1 SMN-scenen i Alexandraparken igjen!

Følg artisten på sosiale medier: adam-douglas.com

DJ Kappekoff

Kappekoff er artistalibiet til Magnus Falkenberg, utdannet jazz-bassist fra NMH. Med en forkjærlighet for gammel disko og jazzfunk, er fellesbetegnelsen for musikken han spiller som DJ dansbare rytmer med et innslag av jazz.

Følg artisten på sosiale medier: